Τα πλεονεκτήματα του MLM(Multi-Level Marketing)

2014-02-13 18:32

Το Δικτυακό Μάρκετινγκ έχει πάρει την αρχή του φραντσάιζ,παρέχοντας σε ανεξάρτητους επιχειρηματίες μία έτοιμη,χαμηλού ρίσκου, αποδεδειγμένη, με το κλειδί στο χέρι,ευκαιρία ατομικής επιχείρησης, και έχει κάνει μερικές αξιοπρόσεκτες βελτιώσεις σ’ αυτή.

Επένδυση Χαμηλού Κεφαλαίου με Μικρό ή Καθόλου Ρίσκο


Πόσα χρήματα χρειάζεστε για να γίνετε ένας ανεξάρτητος επιχειρηματίας Δικτυακού Μάρκετινγκ;
Συνήθως δεν υπάρχει αμοιβή για να αρχίσετε την επιχείρηση σας. Θα επενδύσετε αρχικά μερικές εκατοντάδες δολάρια για το κιτ πωλήσεων σας, εκπαιδευτικό υλικό και υλικό πωλήσεων και όλο το αρχικό σας απόθεμα προϊόντων που θα χρειαστείτε ποτέ.


Τα Πλεονεκτήματα και οι Φορολογικές Ελαφρύνσεις μίας Επιχείρησης με έδρα το σπίτι:

Για τους περισσότερους που συμμετέχουν,το Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι μία επιχείρηση με έδρα το σπίτι, έτσι δεν επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος της απόκτησης ενός καταστήματος λιανικής.
Ο εξοπλισμός που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη λειτουργία της επιχείρησης σας Δικτυακού Μάρκετινγκ είναι απλός όσο ένα τηλέφωνο, ένα γραφείο και ένα ντουλαπάκι με συρτάρια. Και οι δυνατότητες για Φορολογικές Ελαφρύνσεις,έχοντας και λειτουργώντας μία επιχείρηση με έδρα το σπίτι,είναι από τις τελευταίες δυνατότητες φορολογικών ελαφρύνσεων που μπορεί να έχει μία οικογένεια.

Όχι υπάλληλοι – Εσείς έχετε τον έλεγχο

Σαν ένας επιχειρηματίας Δικτυακού Μάρκετινγκ,είστε ένας ανεξάρτητος συνεργάτης,ο Γενικός Διευθυντής της δικής σας επιχείρησης. Δεν έχετε «υπαλλήλους». Οι άντρες και οι γυναίκες με τους οποίους συνεργάζεστε είναι επίσης Γενικοί Διευθυντές, έχοντας τη δική τους
ανεξάρτητη επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ. Στο Δικτυακό Μάρκετινγκ δε σας ανήκει απλά η δουλειά σας,σας ανήκει η δική σας επιχείρηση. (Και σε αντίθεση με τους περισσότερους ελεύθερους επαγγελματίες,δεν ανήκετε εσείς στην επιχείρηση σας!).Έχετε τον πραγματικό έλεγχο της δουλειάς σας,και της ζωής σας.

Περισσότερες Επιλογές:Μερική Απασχόληση, Πλήρης Απασχόληση,Ταξίδια, Τοπική και Παγκόσμια Επιχείρηση