ΣχετικΑ με την DXN

                                         Έφτασε η ώρα να σας συστήσω με την εταιρία μας, να σας δείξω το marketing plan και να σας μιλήσω για πολλές άλλες εξίσου χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με αυτήν.

Πρίν όμως απο αυτό, καλό θα ήταν να παρακολουθήσουμε το παρακάτω βίντεο για να μάθουμε λίγα πράγματα για το γανόδερμα! Ακολουθήστε το link : 

To Γανόδερμα

Τώρα,αφού ξέρουμε λίγα πράγματα για το γανόδερμα και τις θεραπευτικές του δράσεις ας παρακολουθήσουμε μία πολύ γρήγορη παρουσίαση της DXN μέσα σε 30''! Ακολουθήστε το link :

Εργασία απο το σπίτι με την DXN

Έχοντας την έδρα της στη Μαλαισία, η DXN ζει με βάση συγκεκριμένες αξίες στην καθημερινή της λειτουργία. Αυτές οι αξίες είναι : “One Dragon (Ένας Δράκος)”, “One World One Market (Ένας Κόσμος μία Αγορά)” και “One Mind ( Μία Σκέψη)”. Η DXN είναι αφοσιωμένη στην προσκόλληση σε αυτές τις αξίες σε όλες τις πτυχές του επιχειρηματικού της μοντέλου, από την Καλλιέργεια και την Επεξεργασία μέχρι την Προώθηση και Διανομή των εμπλουτισμένων με Γανόδερμα προϊόντων της απευθείας στους καταναναλωτές. Αυτή η διαδικασία έχει αποφέρει στη DXN παγκόσμια αναγνώριση για το σύστημα διαχείρισης τεχνολογίας αιχμής, την Έρευνα και την Ανάπτυξη, και τα τελικά προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα στην παγκόσμια αγορά σήμερα.

Γιατί ασχολούμαι επαγγελματικά με την DXN και όχι με οποιαδήποτε άλλη εταιρία MLM?

1) Διότι κατέχει το πιό καλό διατροφικό προιόν στην καλύτερη τιμή της αγορας! Εάν θέλετε ακολουθήστε το link για να το διαπιστώσετε και οι ίδιοι : Οι Τιμές των προ'ι'όντων(Τιμή Λιανικής)

2)Διότι δραστηριοποιείται πάνω στο πιό ευπώλητο και το πιό δημοφιλές προ'ι'όν της αγοράς(τον καφέ), όπου σε καμία περίπτωση δεν τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση.

3)Διότι σας παρέχει δωρεάν επαγγελματικό ιστότοπο(με domain name). Εάν θέλετε ακολουθήστε το link για να το διαπιστώσετε και οι ίδιοι : To sait μου!

4)Διότι σας παρέχει σταθερή βάση πελατών.

5)Διότι έχει τα υψηλότερα bonus πληρωμών. Εάν θέλετε ακολουθήστε το link για να το διαπιστώσετε και οι ίδιοι : Σύστημα Πληρωμών

 6) Διότι έχει το χαμηλότερο κόστος έναρξης(19 ευρώ!!! Παίρνοντας το starter kit,ένα ντοσιέ όπου έχει μέσα όλα όσα χρειάζεται να έχετε για να δουλέψετε)

Και τέλος 7) Διότι το προ'ι'όν τους με βοήθησε να ξεπεράσω διάφορα προσωπικά μου προβλήματα υγείας μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα(για την ακρίβεια 2-3 εβδομάδες)!

Η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν και πολλά άλλα θετικά πάνω στο συγκεκριμένο θέμα αλλά καλό θα ήταν να μήν τα αναφέρω και να αφήσω τον καθένα απο εσάς να τα καταλάβει απο μόνος του με το πέρασμα του χρόνου.

Σας υπένθυμίζω απλά κάτι και αυτό να το βάλετε καλά μέσα στο μυαλό σας διότι εγώ προσωπικά το έχω ως αρχή στη ζωή μου:

Τίποτα δεν δουλεύει εάν δεν το δουλέψετε εσείς!

Η βασική προυπόθεση της επιτυχίας σας...είστε ΕΣΕΙΣ!

Όσοι απο εσάς πιστεύτε οτι το επιχειρηματικό κομμάτι της DXN σας ενδιαφέρει και θα θέλατε να συνεργαστούμε ή εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία, παρακαλώ πατήστε εδώ     ή      πηγαίνετε στο υποσέλιδο ''Επικοινωνία''

Σας ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας!